VERHALEN IN beeld

Wij zijn een mediabureau met focus op film,
fotografie en animatie. Wij maken beelden en creëren imago’s.
 “

Over ons

Wij zijn een nuchter mediabureau met een passie voor het vertellen van verhalen en het visueel (interessant) maken van anders oersaaie content. Met beeld kunt u uw doelgroep op een strategische wijze beïnvloeden. Wij bouwen en versterken merken door mensen te emotioneren, enerveren, verbazen en te enthousiasmeren. Dat doen we met pakkende foto’s, verhalende films en heldere animaties verbonden met een sterke visie op marketing.

Met “nuchter” bedoelen we dat we doen wat we beloven en beloven wat we doen. Dus geen snelle praatjes, ingewikkelde marketingplannen en contracten, maar heldere oplossingen met direct resultaat.

Ook een productie starten? Mooie, creatieve ideeën onstaan tijdens een goed gesprek (met goede koffie). Bel ons of kom vrijblijvend langs! 

VISIE

Wij geloven in de kracht van verhalen. In plaats van alles van de daken te schreeuwen, is het beter om de juiste informatie op het juiste moment, bij de juiste doelgroep aan te bieden. Tijdens het aankoopproces zoekt de klant de juiste informatie, herkenning en beleving om een beslissing te kunnen maken (en deze te rechtvaardigen). Men is dus op zoek naar verhalen, naar inhoud en diepgang, overtuiging en bevestiging.

Daarnaast geloven wij dat het niet alleen belangrijk is om een klant voor en tijdens het aankoopproces te overtuigen, maar ook na het doen van de aankoop. Zo creëert en behoudt u een vaste en loyale klant.

MISSIE

Wij willen de identiteit van onze opdrachtgevers versterken middels pakkende verhalen en sterke (visuele) content, dat zorgt voor een activatie van de doelgroep, een sterker merk en hogere conversie.

Wij werken o.a. voor

SAMEN DE KANSEN VAN

UW MERK IN beeld BRENGEN?

voorBeeld Media