Wie, Wat & Waarom?

Verhalen in beeld.

ICON
Wij zijn een full-service mediabureau met focus op film,
fotografie, animatie en marketing.
Wij maken beelden en creëren imago’s.

OVER ONS
Wij zijn een marketing-/communicatiebureau dat een totaalconcept aan media aanbiedt. De focus ligt hierbij op film, animatie, fotografie en marketing. We hebben een passie voor het vertellen van verhalen en het visueel (interessant) maken van anders oersaaie content. Met beeld kunt u uw doelgroep op een strategische wijze psychologisch beïnvloeden. Wij bouwen en versterken merken door mensen te emotioneren, enerveren, verbazen en te enthousiasmeren.

Wij vinden het dan ook belangrijk om bij alle producties te werken vanuit een marketingstretegische benadering. Door het nauwkeurig toepassen van verschillende strategieën, in een enkel beeld of gehele campagne, behaalt u een beter resultaat.

VISIE
Wij geloven in de kracht van verhalen. In een marketinglandschap waar het beslissingstraject van de prospect niet meer lineair is (push marketing), maar circulair, is pull marketing steeds belangrijker. In plaats van alles van de daken te schreeuwen, is het beter om de juiste informatie op het juiste moment, bij de juiste doelgroep aan te bieden. Tijdens het aankoopproces zoekt de klant de juiste informatie, herkenning en beleving om een beslissing te kunnen maken (en deze te rechtvaardigen). Men is dus op zoek naar verhalen, naar inhoud en diepgang, overtuiging en bevestiging.

Daarnaast geloven wij dat het niet alleen belangrijk is om een klant voor en tijdens het aankoopproces te overtuigen, maar ook na het doen van de aankoop. Zo creëert en behoudt u een vaste en loyale klant.

MISSIE
Wij willen de identiteit van onze opdrachtgevers versterken middels pakkende verhalen en sterke (visuele) content, dat zorgt voor een activatie van de doelgroep, een sterkere brandbuilding en hogere conversie.

Marketing is no longer about what you make, but about the stories you tell

Alles onder 1 dak

Bij ons team kunt u terecht voor al uw marketing- en communicatievraagstukken. Wij helpen u naar een oplossing!

Betrokken

Uitgangspunt bij al onze producties is dat we u vooruit willen helpen. Dus altijd een mediaproduct die bij u past!

Passie voor ons vak!

Wij hebben passie voor het vertellen van verhalen. We doen niets liever dan het maken van ijzersterke mediaproducten.

De juiste kennis

Ons team bestaat uit mensen met alle benodigde (technische en praktische) kennis van hun vakgebied.

Fotografie

Professionele foto’s zijn van onschatbare waarde voor ieder bedrijf. Ze geven uw bedrijf een gezicht. Aangezien mensen visueel ingesteld zijn en altijd onbewust op zoek zijn naar beelden waaraan ze zich kunnen relateren, is fotografie voor ieder bedrijf een onmisbaar onderdeel voor iedere vorm van communicatie.

I

Film

Met film kun je mensen psychologisch beïnvloeden. Je geeft de kijker een tijdelijk gemanipuleerde perceptie van tijd en ruimte, laat hem emoties beleven, creëert drama en je kunt de mening/attitude van mensen extreem goed beïnvloeden. De kracht zit hem in storytelling, dramaturgie en psychologie!

Animatie

De gemiddelde internetbezoeker is gehaast en wil snel de juiste informatie vinden. U wilt natuurlijk dat deze bezoeker het juiste onthoud en het juiste gevoel bij uw merk weet te plaatsen. Een animatiefilm is hiervoor uitermate geschikt. Kort, ludiek, snel en extreem duidelijk!

Wij werken o.a. voor:

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wij leren u en uw bedrijf graag kennen. In een vrijblijvend gesprek bekijken we uw wensen en de mogelijkheden op marketinggebied.