VERHALEN IN beeld

Wij zijn een mediabureau met focus op film,
fotografie en animatie. Wij maken beelden en creëren imago’s.
 “

Over ons

Wij zijn een mediabureau dat een totaalconcept aan media aanbiedt. De focus ligt hierbij op film, animatie en fotografie verbonden met een sterke visie op marketing. We hebben een passie voor het vertellen van verhalen en het visueel (interessant) maken van anders oersaaie content. Met beeld kunt u uw doelgroep op een strategische wijze psychologisch beïnvloeden. Wij bouwen en versterken merken door mensen te emotioneren, enerveren, verbazen en te enthousiasmeren.

Wij vinden het dan ook belangrijk om bij alle producties te werken vanuit een marketingstretegische benadering. Door het nauwkeurig toepassen van verschillende strategieën, in een enkel beeld of gehele campagne, realiseren we voor u een beter resultaat.

VISIE
Wij geloven in de kracht van verhalen. In plaats van alles van de daken te schreeuwen, is het beter om de juiste informatie op het juiste moment, bij de juiste doelgroep aan te bieden. Tijdens het aankoopproces zoekt de klant de juiste informatie, herkenning en beleving om een beslissing te kunnen maken (en deze te rechtvaardigen). Men is dus op zoek naar verhalen, naar inhoud en diepgang, overtuiging en bevestiging.

Daarnaast geloven wij dat het niet alleen belangrijk is om een klant voor en tijdens het aankoopproces te overtuigen, maar ook na het doen van de aankoop. Zo creëert en behoudt u een vaste en loyale klant.

MISSIE
Wij willen de identiteit van onze opdrachtgevers versterken middels pakkende verhalen en sterke (visuele) content, dat zorgt voor een activatie van de doelgroep, een sterkere brandbuilding en hogere conversie.

Wij werken o.a. voor

Samen brainstormen?

voorBeeld Media