FILM

Film is tegenwoordig niet meer weg te denken op het internet. Per dag kijken we tal van video’s. Om iets nieuws te leren, om inspiratie op te doen of puur voor vermaak. Film is echter meer dan mooie beelden gemonteerd op muziek. Met film kun je door regietechnieken, belichting camerabeweging en montage de kijker zeer goed beïnvloeden. Film roept emoties op en spreekt sterkt tot de verbeelding. Dat maakt film dan ook een erg geschikt marketingmiddel.

Om film echt effectief in te zetten is het belangrijk dat deze aansluit bij uw doelgroep en marketingdoelstelling. Op basis daarvan ontstaat, met een dosis creativiteit, gegarandeerd een pakkende film met een sterk inhoudelijk verhaal. Het begint echter met een creatief gesprek onder het genot van een kop koffie. Brainstormen is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend!

Wervingsvideo’s

Nieuw personeel is tegenwoordig lastig te vinden. De arbeidsmarkt is krap en daardoor is het belangrijk om op te vallen. Niet met een paar simpele beloften of een eenmalige bonus, maar met een eerlijk verhaal waar je als werkzoekende enthousiast van wordt. 

De manier om dit te laten zien is door middel van een wervingsvideo, waarin jij of je collega’s meer vertelt over het bedrijf, de cultuur en de uitdagingen. 

UW MERK MET beeld VERSTERKEN?

 

voorBeeld Media