Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken? Wij geloven in de kracht van verhalen. Een film kan namelijk véél meer zijn dan alleen bewegend beeld. Wij vertalen met veel passie en een nuchtere blik uw doelstelling naar een sterke film, die de juiste doelgroep raakt! 

Film is een medium met impact. Door een mix van content, psychologie, montage en moderne camera-apparatuur, maken we beelden en verhalen die de merken van onze klanten versterken. Saaie bedrijfsfilms zijn er al genoeg. Daarom start ieder filmproject bij ons met een brainstorm en een creatief script. Zo weet u vooraf precies hoe uw bedrijfsfilm eruit kan komen te zien!

U wilt natuurlijk een bedrijfsfilm laten maken met prachtige beelden. Daarom werken wij met hoogwaardige cinematische apparatuur, zoals high-end camera’s, lenzen en alle denkbare randapparatuur. Maar nog belangrijker is dat we bij een bedrijfsfilm laten maken, veel aandacht besteden aan de inhoud en dramaturgie van uw nieuwe bedrijfsfilm. Ieder beeld, camerabeweging en belichtingskeuze heeft immers (onbewust) invloed op wat de kijker van een film en uiteindelijk uw merk vindt.

Allemaal keuzes die op basis van een eerste brainstorm door ons worden uitgewerkt in een helder filmscript. Zo zorgen we voor een bedrijfsfilm die volledig aansluit bij uw doelgroep en communicatiedoel.

Een bedrijfsfilm laten maken door voorBeeld Media; dan;

  • worden er opnames gemaakt met moderne professionele aparatuur
  • ben je zeker van een gratis adviesgesprek, met veel creatieve ideën!
  • krijg je niet alleen een mooie, maar ook inhoudelijk sterke film

Wij werken o.a. voor

SAMEN DE VERHALEN VAN

 

UW MERK IN beeld BRENGEN?

 

voorBeeld Media