AIMO

Proef Italië – Webshop en Trattoria met de beste Italiaanse wijnen & Spijzen

Aimo haalt het beste van culinair Italie naar Nederland. Middels een combinatie tussen een webshop met de beste wijnen en spijzen en een nostalgisch en sfeervol fysiek proeflokaal waar alle producten geproefd kunnen worden, biedt AIMO een uniek concept voor haar doelgroep. Deze mix tussen offline en online maakt het een prachtige casus om aan te mogen werken.

Wij hebben in samenwerking met Mediakanjers de gehele branding voor dit prachtige concept mogen verzorgen. Van het voorzien van marketingadvies, ontwerp van de huisstijl, de realisatie van een webshop gevuld met exclusieve wijnen en bijproducten, realiseren van verschillend drukwerk en ook de gehele visuele communicatie (sfeerfotografie, productfotografie etc.) was aan ons toevertrouwd. Een project waar we trots op zijn!

 

Proef Italië, echt Aimo

{

Van concept tot realisatie

Voor Aimo hebben we de gehele branding van concept tot volledige uitwerking mogen realiseren. Middels verschillende gesprekken hebben we de te varen koers, afgestemd op de doelgroep, uitgezet. Hierbij hebben we verschillende marketingactiviteiten en producten geïntegreerd. Hierbij is constant gezorgd voor een uniforme stijl dat kwaliteit en warmte uit moest stralen. Dit zie je ook weer terug in de website, drukwerk, fotomateriaal en natuurlijk in de winkel zelf.