Animatiefilm

Een animatiefilm is de manier om op een snelle, opvallende en effectieve manier te communiceren met uw doelgroep. Middels een animatiefilm kunt u eenvoudig een moeilijk gegeven, werking van een product, actie of dienst op een heldere, korte en krachtige manier uitleggen. Door de animatiefilm geheel vorm te geven in uw huisstijl, sluit deze naadloos aan op de communicatie en uitstraling van uw bedrijf. Zo zorgen wij ervoor dat de voice-over-stem, muziek, geluidseffecten en de grafische stijl en karakter niet alleen iets toevoegen aan de film zelf, maar ook uw merknaam versterken. Een animatie wordt dus een unieke mascotte!

 

Het proces

Goede ideeen ontstaan tijdens een goed gesprek. Daarom gaan we vooraf aan iedere animatiefilm met de klant om tafel. Op basis van dit gesprek werken wij een animatiestijl uit. Dit is de visuele stijl van de animatie. Tevens zorgen we voor een concept van de inhoud van de film (wat gaat er vertelt worden, wat gaat er gebeuren in de film). Deze stijl wordt natuurlijk aan u gepresenteerd. Wanneer deze akkoord is wordt de gehele animatie op papier uitgewerkt. We schrijven de voice-over tekst en maken een storyboard. Vervolgens worden alle benodigde grafische objecten getekend. Wanneer alle onderdelen getekend zijn, starten we met animeren. Als laatste wordt de voice-over ingesproken en maken we de video af middels het toevoegen van geluiden en passende muziek. Gedurende het gehele traject bent u nauw betrokken, zodat we altijd in de juiste richting zitten.

 

Professionele animatiefilm vanaf €499

Vrijblijvende offerte en animatievoorstel aanvragen?

Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om voor u een strategische animatiefilm te maken. Een eerste verhaal en stijlconcept, inclusief offerte, zijn altijd geheel vrijblijvend.

Animatiefilm bij voorBeeld Media?

  • Animatiefilm in eigen (huis)stijl, passend bij uw bedrijf en doelgroep
  • Wij beschikken over de juiste software
  • Ontwerp door een grafisch vormgever
  • Zeer betaalbaar
  • Gedegen advies omtrent videomarketing
  • Geen verborgen kosten

Neem contact met ons op!

Meer over ons weten, een offerte aanvragen of gewoon met ons in gesprek? Neem dan contact op!